088 935 4585

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА

 
0item(s)

Количката е празна.

Product was successfully added to your shopping cart.

ДОСТАВКА И СРОКОВЕ

Потвърждение преди изпращане

Преди да се изпрати поръчката Ви наш администратор от "Центъра за обслужване на клиенти " ще се свърже с Вас на посоченият телефонен номер в рамките на два работни дни . След като му потвърдите поръчката Ви ще пътува към вас.

Доставка

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени за Ваша сметка чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес. След заявяване на поръчка в рамките на два работни дни наш администратор от кол-центъра ни ще се свърже с Вас използвайки данните за контакт , предоставени от Вас при заявяване на поръчката за потвърждение и уточняване на доставката. Сигурността на доставката е гарантирана на 100%. Всяка пратка от нас до Вас нашите клиентите пътува с пълна застраховка.Всички пратки се изпращат от zaGSM.net като експресни пратки с преглед и тест преди заплащане на наложеният платеж. За населени места където няма експресна доставка, се доставят за 4 до 5 дена, според графика на куриерската фирма.

Стойността на доставката

Стойността за доставката на продукта/продуктите зависи от посоченият от Вас адрес или офис на куриер. До офис на куриер цена - 5,20 лв, а до желана от вас точен адрес - 6,90 лв независимо от населеното място в България

Срок на доставката

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на София ще бъде извършена в рамките на 3 работни дни, а за други градове на територията на Република България в рамките на 5 работни дни, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна, по-посочения по-горе начин (Потвърждение по телефон). Доставката се извършва чрез куриер на посочен от Вас адрес. Не се предлага доставка до адреси извън територията на Република България. Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени събота и неделя се прослушват в понеделник и се изпращат във вторник.

Непотърсена доставка

Клиент който прояви безотговорността да не потърси поръчката си  след като е потвърдил по телефона изпращането и по куриер  личните му данни влизат в " Черен списък на некоректните потребители в България ". От този момент той не може да пазарува от магазините който поддържаме и продуктите който предлагаме в партньорските си програми с : eMag.bg, Grabo.bg , zaGSM.net , hitstoki.net , Shopmaniq.bg, Sravni.bg, Pazaruvaj.bg ... и др.

zaGSM.net Ви пожелава приятно пазаруване !