088 935 4575

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА

 
0item(s)

Количката е празна.

Product was successfully added to your shopping cart.

ДОСТАВКА И СРОКОВЕ

Доставка

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени за Ваша сметка чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес. След заявяване на поръчка в рамките на два работни дни наш администратор от кол-центъра ни ще се свърже с Вас използвайки данните за контакт , предоставени от Вас при заявяване на поръчката за потвърждение и уточняване на доставката. Сигурността на доставката е гарантирана на 100%. Всяка пратка от нас до Вас нашите клиентите пътува с пълна застраховка.Всички пратки се изпращат от zaGSM.net като експресни пратки с преглед и тест преди заплащане на наложеният платеж. За населени места където няма експресна доставка, се доставят за 4 до 5 дена, според графика на куриерската фирма.

Стойноста за доставката

Стойноста за доставката на продукта/продуктите зависи от посоченият от Вас адрес или офис на куриер. До офис на куриер цена - 4,80 лв, а до желана от вас точен адрес - 5,80 лв независимо от населеното място в България

Срок на доставката

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на София ще бъде извършена в рамките на 3 работни дни, а за други градове на територията на Република България в рамките на 5 работни дни, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна, по-посочения по-горе начин (Потвърждение по телефон). Доставката се извършва чрез куриер на посочен от Вас адрес. Не се предлага доставка до адреси извън територията на Република България. Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени събота и неделя се прослушват в понеделник и се изпращат във вторник.

Непотърсена доставка

Клиент който прояви безотговорността да не потърси поръчката си  след като е потвърдил по телефона изпращането и по куриер  личните му данни влизат в " Черен списък на некоректните потребители в България ". От този момент той не може да пазарува от магазините който поддържаме и продуктите който предлагаме в партньорските си програми с : eMag.bg, Grabo.bg , zaGSM.net , hitstoki.net , Shopmaniq.bg, Sravni.bg, Pazaruvaj.bg ... и др.

zaGSM.net ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !