Вземете 10 бонус точки , като се регистрирате онлайн       |        Регистрирайте се за бюлетин и ще получите допълнително 10 бонус точки!       |       20 БОНУС ТОЧКИ = 2ЛВ ПОДАРЪК ЗА ПОРЪЧКАТА ВИ ДНЕС!

088 935 4575

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА

 
0item(s)

Количката е празна.

Product was successfully added to your shopping cart.

ДОСТАВКА И СРОКОВЕ

Доставка

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени за Ваша сметка чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес. При свързване с Вас по телефон и за извършване на доставката ще използваме данните за контакт, предоставени от Вас при заявяване на поръчката или по телефон. Сигурността на доставката е гарантирана на 100%. Всяка пратка от нас до Вас нашите клиентите пътува с пълна застраховка.Всички пратки се изпращат от БЛЕСД ЕООД като експресни пратки. За населени места където няма експресна доставка, се доставят за 4 до 5 дена, според графика на куриерската фирма.

 Сойност на доставката

Стойноста за доставката на продукта/продуктите зависи от посоченият от Вас адрес или офис на куриер. До офис на куриер цена - 4,80 лв, а до желана от вас точен адрес - 5,80 лв независимо от населеното място в България

Срок на доставката

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на София ще бъде извършена в рамките на 3 работни дни, а за други градове на територията на Република България в рамките на 5 работни дни, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна, по-посочения по-горе начин (Потвърждение по телефон). Доставката се извършва чрез куриер на посочен от Вас адрес. Не се предлага доставка до адреси извън територията на Република България. Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени събота и неделя се прослушват в понеделник и се изпращат във вторник.

БЛЕСД ЕООД ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !